Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat


 

A személyes adatok rögzítése és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.

A vásárlók és megrendeléseik vagy egyéb megadott személyes adataik a geo-solar.net vagy geosolarcentrum.hu adatbázisába kerülnek. Ezen adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevői tevékenységhez használjuk az adatkezeléshez használt szolgáltató cégekkel együtt (Google, tárhelyszolgáltató), harmadik félnek nem adjuk át.

 


Szerzői jog - Copyright 2011.


 

A geo-solar.net weboldal szöveges vagy képi tartalmának engedély nélküli másolása, felhasználása magánszemély részére szabadon megengedett, nem minősül szerzői jogsértésnek, amennyiben azt magán célból, saját felhasználásra teszi.

Azonban bármely jellegű kereskedelmi vagy vállalkozási céllal történő felhasználás, azonnali (előzetes tájékoztatás nélküli) jogi lépéseket von maga után minden esetben!

 


Megrendelés


 

Megrendelést vagy megbízást kizárólag személyes megbeszélés, vagy telefonos kapcsolatteremtés után fogadunk el!

Semmilyen körülmények között nem lehetséges harmadik fél megbízása, felhatalmazása bármilyen pénzügyi, szerződésbeli tranzakció végrehajtására!

 


Szállítás


 

A Szállító kötelezi magát, hogy utánvéttel, előre utalással vagy futárszolgálat útján a Vevő által megrendelt, az általa megjelölt  és kiválasztott termékeket a kijelölt szállítási címre eljuttatja a meghatározott határidőn belül. A megrendelés teljesítésének akadályoztatása esetén a Szállító köteles haladéktalanul e-mailben, vagy telefonon  felvenni a kapcsolatot a Vevővel, a tájékoztatás érdekében.

A vásárló köteles az általa megrendelt, a megjelölt címre, a Szállító által  kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által visszaküldött igazoláson (email értesítőben) feltüntetett vételárat előre utalás esetén banki átutalással, illetve utánvét esetén készpénzben, a kézbesítő részére kifizetni, mely a csomagolás és szállítási költségeket is tartalmazza.

További jogi kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai vonatkoznak.

 


Visszavásárlás és Garancia


 

Termékeinkre 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden esetben!

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A termék visszavásárlása a kézhez vételtől kezdve, 14 napon belül lehetséges, amennyiben a termék sértetlen, annak védőfóliáját, csomagolását nem távolították el.

Amennyiben az egyedi alkatrészek felbontásra kerültek, vizsgálni szükséges a minőségi problémával kapcsolatos kifogásokat. 

Természetbeli fizikai sérülés, úgy mind törés, repedés, szakszerűtlen beszerelésből származó értékcsökkenés, vagy  ha a termék minőségével kapcsolatban van egyértelmű és bizonyítható problémája, a kifogás megküldése e-mailben vagy postai úton történhet.

Sérült csomagolás esetén az átvételt meg kell tagadni, és arról a futárszolgálatnál, vagy pedig a postánál jegyzőkönyvet kell felvetetni!

Egyedileg legyártásra kerülő, elektronikai félvezetőt tartalmazó készülékeket, vezérlő elektronikákat, gépészeti vezérlőket nem vásárolunk vissza, minőségbiztosítási okokból,mivel ezek kifejezetten egyedi megrendelésre és egyedi megoldásra adnak lehetőséget. A garancia és szavatossági feltételek azonban ez esetben is vonatkoznak a termékre az általános törvényi szabályozásnak megfelelően.

Megrendelés esetén, 1 év teljeskörű garanciát, és 4 év szavatosságot biztosítunk minden elkészített eszközökre.

Megrendelését, 8 napon belül lemondhatja! Ez esetben az átutalást visszautaljuk az ön részére!

Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a PTK-ban, a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

 


Nyilatkozat a termékről


 

A weboldalon bemutatott egyedi termékek kereskedelmi forgalomban nem vásárolhatóak meg. 

Az adott egyedi megrendelésre készített elektronikus vezérlők, hőcserélők, energetikai kiegészítők egyedi előállításuak. 

Célunk a termékek biztosításával a fentarthatóság, a környezetünk kímélése, a fenntarthatóság megteremtése!

Az oldalainkon publikált tartalom, az interneten és folyóiratokban is megtalálható nyilvános információkból megjelent leírásokból, és a pályafutásom során szerzett 25 év gyakorlati tapasztalatok összességéből merít.

Az oldalt üzemeltető személy neve: Fekete Attila, tulajdonos.

Az oldalt üzemeltető adószáma: 65831720 - 1 - 28

Az oldalt üzemeltető vállalkozói nyilv. száma: 28042880

Az oldalt üzemeltető címe: 9144 Kóny, Rákóczi út 62

(C) 2011 - Megújuló energetikai Portál
Kapcsolat: megujulo@geo-solar.net

web: www.geo-solar.net

try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-10748026-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._trackPageview();