Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Beruházás alapismeret, a hogyan és miként?


Ez az információs blokk mindazok számára nyújt részletes megismerési lehetőséget, akik már ismerik az alapokat, a fogalmakat. Tudják hogy milyen megoldás mire alkalmas és hogyan lehet alkalmazni. Akik csak most ismerkednek a megújuló energia lehetőségekkel, először a megújuló alapismeret oldalakon ismerjék meg a szükséges alapinformációkat!

Itt tud tájékozódni minden olyan megújuló energetikai és fosszilis alkalmazhatóság követelményeiről, mely a kizárólagos sikerességet garantálják a beruházást illetően!


A gépészeti alkalmazások kivitelezhetőségeinek részlete, megvalósíthatósági lehetőségeik, feltételek környezetvédelmi, építésügyi és egyéb számos törvény és rendelkezés ismerete felől tájékozódhat, mely az alapismeret tudását képes bővíteni!


Az itt megszerezett információ tekintetében sokkal nagyobb biztonsággal kezdheti meg beruházása, életkörülményeinek javító berendezéseinek megszerzését, beüzemelését, és működését, valamint megismerheti ezek karbantartási igényét!


Így a későbbiekben sok kellemetlenségtől és problémáktól mentesítheti önmagát, és döntésének következményeit.


A kellő tapasztalattal, szerszámokkal és barkásgépekkel rendelkező olvasók, részletesebb beruházási alapismeret elsajátítását követően, akár saját maguk is nekifoghatnak egyes eszközök előállításába vagy szerelésébe, vagy részfolyamatok elvégzésébe, ezzel is nagy anyagi forrást megtakarítva önmaguk számára!


Ezeket a munkafolyamatokat nevezhetjük "csináld magad" megoldásnak!


Az egyedileg "csináld magad" formában megvalósult eszközök egyes referenciáit, elkészítési körülményeket, tapasztalatokat és buktatókat az elkészítő visszajelzése alapján az Ügyfelek tapasztalatai menüpont alatt érik el. Ezek az ügyfelek vállaljál a körülmények pontos megismertetését, saját történetük tapasztalatait,  illetve elérhetőségük segítségével további segítséget nyújthatnak a hozzájuk fordulóknak!


Napkollektorok szerelési utmutatója


Napkollektorok telepítési, követelményi, szerelési információi itt találhatóak! Mi kell hozzá? Mi a feltétele hogy szolgálja érdekeinket? Mi az amit elhallgat egy egy gyártó? 

Sok sok kérdésre talál választ az oldalakon!

tovább

Hőszivattyúk szerelési információi


Hőszivattyúk szerelési információit foglalja önmagában. Hogyan kezdjük el? mik az alapvető feltételek a sikerhez? Mik azok a körülmények mely miatt hátráltatva érezhetjük magunkat? Miért van az hogy őnála jól működik, nálam pedig nem? Okozhatok-e kárt a szomszéd ingatlanában egy rosszul telepített hőszivattyú esetén? Milyen jogi szabályozásba ütközhetek és milyen következményekkel járhat részemre?

tovább

Szellőztetési szerelési információk


Szerelési tanácsok gépi szellőztetési rendszerek esetében. 

Ez a jelenlegi legnehezebb terület! Mint szakember mondom, véletlen se álljon neki megfelelő energetikai alapok vagy megfelelő szakember, és kivitelezési tervek nélkül! Az esély arra hogy soha nem fog jól működni a rendszere, ha tanácsomat nem fogadja meg, szinte 100%-ban mondható!

tovább

Vegyeskazán szerelési megoldások


Szabályozott vegyes-kazán szerelésének általános információi: Mik a kezdeti lépések? Hogyan, miként kérdések megválaszolása. Mit miért alkalmazzunk? kérdések megválaszolása. Feladatok és eszközök szükségességének megmagyarázása!

tovább

Elektromos energia előállítás, szerelési tanácsok


Elektromos energia termelő berendezések általános telepítési feltételei, tanácsai.

Mit szeretnék? Mik az előnyök és hátrányok? Milyen  feltételeknek kell megfelelni a jó elektromos rendszert illetően?

tovább

Használati meleg víz vezetékek kivitelezése, hasznos tanácsok szereléshez!


Használati meleg vizes rendszerek építési szerelési tanácsai, eltérő szerelési gyakorlat alkalmazása a sikeres HMV előállítás terén.

tovább