Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Kedvezőbb energiafelhasználás otthonában!


Ezen az oldalon Öné a főszerep!

 Miről is szól ez az oldal?        Elsősorban a problémáiról!

A hogyanok, a mikéntek, a leglehetetlenebb helyzetekben felmerülő kérdések, ezek azok amire megkaphatja a válaszokat!

Napkollektorokról, hőszivattyúkról, szellőztetőgépekről, megújuló és hagyományos (fosszilis) energiáról! Alapból energetikáról, gépészeti kérdésekről, szerelési instrukciókról, de legfontosabb, hogy itt segítséget talál a problémáira.

 Az ön pénztárcájához igazodó fenntarthatóságról!

Az alkotásról, az átalakítás tervezésének kezdeti lépéseitől, a tényleges megvalósulásig az otthonában! Hogy élvezze a munkájának eredményét, gyümölcsét!

Szeretne úgy fűteni vegyes kazánnal hogy bármikor kelhet, vagy feküdhet, nem kell tartania attól hogy a családja fázni fog?

Szeretné megismerni, hogy tudja fenntartható módon élni az életét, az itt elsajátított információk alapján a későbbiekben?

Tényfeltáró információimban, Sokórányi egészműsor idős, letöltés nélküli online szinkronizált, és feliratos filmekkel megismerheti mi is történik körülöttünk a puszta valóságban.

Hogy ténylegesen mi történik a közvetlen környezetében?  És megismerheti azt is, hogy ön mit tehet érte.

A tudástár rendelkezésre áll a legfontosabb és legáltalánosabb széleskörű információ megszerzéséhez. Abból a célból adom Önnek ezt a nagy mennyiségű információt, hogy az alapokat megismerje, a tapasztalatokat elsajátítsa és legfőképpen képes legyen létrehozni és megalkotni, a későbbiekben sikeresen alkalmazni, a megszerzett tudás segítségével a saját elképzeléseit. Nem utolsó sorban, el tudja készíteni, készíttetni az álmaiban megszületett gépészeti alkalmazást.

Ez az oldal nem jött volna létre, ha nincs fogyasztói társadalom:


A folyamatos termelés, növekedés, egy nem növekedő planétán a legjobb esetben is a recesszió, és a előre felélt jövő következményeként ,az általános nélkülözés és a mindennapos megélhetési és életviteli problémákhoz vezet. Elértünk egy folyamat végére, mely a továbbiakban nem tartható fenn! Láthatjuk mára a 21. század derekán, hogy a folyamatos 20. századi fejlődésnek mondható civilizációs mindennapi fogyasztási szükségletek hová vezettek. A mai emberek egyre többet költenek, egyre komolyabb és nagyobb, az igényük az életvitelük fenntartására, és elvárt kényelmére. Ennek ellenére egyre boldogtalanabbak, betegebbek és agresszívabbak vagyunk.

A fogyasztási piac kiszolgálására,  a folyamatosan kimerülő természetes erőforrások miatt, egyre drágábban, és egyre nehezebben érhetőek el a dolgaink, szükségleteink, fogyasztási alapanyagaink. Az alapvető élelmiszerek, a mindennapos közlekedés költsége, a életviteli költségek napi szinten emelkednek, és sok embernél mára kérdéssé vált hogy mit cselekedjen. Energia számlát fizessen, vagy hitelt törlesszen. A legtöbbször már az is kérdés hogy élelmiszert vagy a közterheit próbálja rendezni! Az elárverezések soha nem látott mértéke, az infláció mind ennek a rossz és nem müködő rendszernek a végterméke!

Az időjárási viszontagságok, a folyamatos környezeti katasztrófák mára mindennaposak, és nem veszsük észre hogy mindezek okozói mi vagyunk, maguk az emberek.

Hogy hogyan lehet csökkenteni a lehetséges költségeinket? Hogyan tehetjük boldogabbá emberi kapcsolatainkat? Hogyan lehet jövőt építeni egy általunk pusztulásra teremtett világban?

Ez az oldal erre próbál megoldható és elérhető megoldást találni számos témában és területen az ön családja, a gyermekei, a jövő, a biodiverzitás és a fenntarthatóság jegyében!

try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-10748026-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}