Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Mit tehetünk jövőnkért?

"Az emberi civilizációs összeomlást csak olyan közösségek képesek túlélni, melyek rendelkeznek azokkal az ismeretekkel, melyek a fenntartható élethez szükségesek, továbbá ismerik azt a hibás utat, melyet elődeik jártak be, de maguk már okultak belőle.

Helyes és az ember számára üdvösséget adó jövőképpel rendelkezni, és a jövő fenntarthatóságát megélni. innen csak egy lépés lesz csupán."

A megújuló energia nem csodaszer, de sokakat
lehet képes egy teljesebb élet
felé vezetni!

Ez az út nem fog menni komolyabb lemondások nélkül, és bizony a megújuló energia kihasználásához is jelentős erőforrás szükséglet tartozik, de egy okos és előre megfontolt cselekedettel, időben történő gondolkodással, lehetőség van olyan erőforrásokat bevonni, mely könnyebbé fogja tenni életünket.

Ezek a források más számára, a jelen időben és helyzetben csupán hulladék, vagy kidobásra szánt eszköz is lehet. Mindazonáltal nem feltétele a jövöépítésnek a feltételek nélkül elfogadott fogyasztói társadalom kiraboló rendszere. Még akkor sem ha számtalan módon, törvényekkel, szabályozással, tiltásokkal akadályozzák az uton haladásunkat!

 

Gyermekkoromban számtalan könyvet olvastam. Jules Verne regényei, Eric Von Daniken misztikus könyvei, a teljes Scifi szakirodalom teljes tárházát kimerítettem. Az akkori szórakoztatás mára, egy tudatosult és jövőképet alkotó felismerést tett lehetővé!

Vállalkozásom nem csupán a megfelelő technológiai segédeszközök előállításában, elkészítésében, és a felkért kivitelezésekből áll.

Honlapom segítségével széles körben ismertetem a nagyközönséggel a jövő generációinak általunk felélt és elhasznált, környezetének emberi hatástanulmányait

Emellett további alternatív utakra mutatok rá, hogy lehetőség nyíljon egy új korszak, új társadalmi csoportjának nyílt gondolkodásával egy új generációs jövőt nyitni, hogy legyen aki képviselhesse a bolygónk jövőjét a gyermekeink leszármazottjai által .

Másik fontos célom, hogy az emberek figyelmét felhívjam:

A jelenlegi Kapitalista társadalom fogyasztást kikényszerítő folytonos növekedést generáló pusztító és meggondolatlan kacatok gyártására, s annak következményeire.

A bolygónk erőforrásainak felesleges elpazarolását okozó "csili-vili" termékspekulációs értékesítő hálózatok müködésére, fentarthatatlanságára és alkalmatlanságára.

A profit vezérelte felesleges termékek előállítás - haszonszerzés, szennyezés és pocsélokás

hosszú távú negatív hatásaira.

Hazánk lakosságának egészségének, családtagjaink testi- szellemi-lelki egységének megóvása, a természeti erőforrások megőrzése, és megfelelő erőforrások felhasználása, csak is a megfelelő információk birtokában lehetséges a mai, modern, kapitalista hatalom által már félig tönkretett világunkban!

try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-10748026-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}