Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Magamról

Fekete Attilának hívnak.

1968-ban születtem! Szüleimnek köszönhetően, fiatal koromban arra neveltek, hogy lehetőség szerint termeljük meg, és állítsuk elő a saját részre szükséges élelmiszert, nyersanyagokat, amit csak lehet! 

(akkor gyerekként még haragudtam is érte)

Aktív részese voltam a kertművelésnek, az apróbb feladatok elvégzésének. Kis apró gyerekként már érdeklődtem a technológiai dolgok után. Általános iskolai időszakomban sok scifi regényt olvastam, a miniatűr elektronikai alkalmazások, a gyerekkori erősítőépítések során, először hobbi, majd mára professzionális szinten sajátítottam el az elektronikai szaktudásomat!

Apám kőműves mester volt, és tőle, rajta keresztül, tanultam meg az építőipari alapokat, majd az idő múlásával fejlesztésekkel, és különböző épületgépészei szerelésekkel is foglalkoztam. az elsődleges vízvezeték szerelések még vascsövekkel zajlottak! 1990-ben már volt bojlertartályból készített melegviz készítő udvari tusolónk, mely a nyári időszakban ellátta a családunkat meleg vízzel. Abban az időben amikor az energia még aprópénzbe került!

6 éves voltam mikor volt az első OPEC olajválság!

Emlékszem, hogy apám biciklin cipelte haza a gázolajat nagy kannákban, hogy tartalékoljon az olajkályhás fűtéshez! (nagy divat volt az olajkályha!) 

Az idő telt múlt, és sok helyen megfordultam Európában, rengeteget tanultam az elmúlt 30-évben!

1992 és 94 között Németországban dolgoztam, ahol új technológiákkal ismerkedtem meg! A különböző megújuló eszközök alkalmazásának lehetőségeit itt kezdtem megismerni. Akkoriban itthon, nem is hallottak akár hasonló dolgokról!

Megismertem az épületgépészet, a fűtési, a hűtési, a szellőztetési, és  energiafelhasználási lehetőségeket! 2012-ben magas fokú iskolát végeztem és elsajátítottam a klímaberendezés, és légtechnikai szerelő szakmát a legmagasabb kategóriában, hogy a törvényi szabályozásoknak megfelelve képes legyek a legmodernebb és igényes rendszerekbe is beavatkozni!

Folyamatosan figyelve a törvényi változásokat, mára egy komoly társadalmi válság kísérete mellett, komoly kihívást jelent egy energetikailag megfelelően elkészített otthon!

Mára megszállottan dolgozom azért, hogy a jövő generációinak is maradjon élettere.

Sajnos feléltük jövőnk egy nagy részét, anélkül hogy sokan tudnának róla!

Ha tudják is, vagy legaljábbra is ha sejtik, akkor is a struccpolitika a legmegfelelőbb megoldás a helyzet kezelésére!

Sokan nevetségesnek tartják a felélt jövő történetet, de ez egy tudatosan gondolkodni képes ember számára mára nem lehet kérdés! Az energia forrásaink zöme kimerülőben van, utánpótlás nincs, és senki nem tudja pontosan meghatározni meddig elegendőek a még megmaradt rendelkezésre álló forrásaink.

Amennyiben érdekli, hogyan lehetne önnél kitalálni megfelelő és ésszerű megoldást, energia csökkentésre, anyagi megtakarításra, ingyenes napenergia vagy földenergia kihasználására, fossziliával müködö fűtésrendszerének hatékonyabbá tételére, és van rá (még) anyagi erőforrása is a megvalósításhoz, keressen telefonon, egyeztessen időpontot, és otthonomban megtekintheti a működő saját fejlesztésű környezettudatos rendszereimet.

Kitaláljuk közösen, a lehetséges megoldásokat hogy a legkevésbé függjön a rendszertől! Hogy a családjának a gondolkodása autonóm legyen!

Mára elismert szakember vagyok több energetikai szakterületen is. 

Megfelelően akreditált képzetségekkel, és vállakozási alapokkal, hatósági engedélyekkel rendelkezem a széleskörű problémák megoldásához.


Tel: +36202434732

Email :

megujulo@geo-solar.net
megujulo@kabelnet.hu

Skype: megujuloenergia

try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-10748026-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._trackPageview();