Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Megújuló alapismeret

Ez az információs blokk mindazok számára nyújt megismerési lehetőséget, alaptudást, akik csak most ismerkednek a megújuló energia lehetőségeikkel!

Itt tájékozódhatnak minden olyan megújuló energetikai alkalmazások és lehetőségeik felől, mely az alapismeret tudását képes bővíteni!

Aki nem ismeri vagy egyáltalán nincs jártassága a megújuló energetika területén, érdemes részleteiben megismerni a megadott információkat!

Ha valamit nem ért, nem látja át, kérdezzen bátran! Hívjon, Írjon, megbeszéljük!

Így a későbbiekben sok kellemetlenségtől és problémáktól mentesítheti önmagát, és döntésének következményeit.

A kellő tapasztalattal nem rendelkező olvasóknak, részletesebb beruházási alapismeret elsajátítását, érdemes a későbbiekben az alapok megismerése után elsajátítani! Minden esetben, amennyiben ismeretei hiányosak, forduljon további szakemberhez, hogy elgondolását vagy alátámassza, vagy kifogásolja.

A mai modern korban több ezer szakembernek kikiáltott személy, cégnévvel és felelősség kizárással burkoltan végzi jól vagy kevésbé jól munkáját. Számtalan esetben találkoztam olyan elrontott gépészeti esettel, ami csupán a "szakember" tudáshiányossága miatt szenvedte el a soktízezer Ft értékű kárt a megrendelő!

Természetesen vannak becsületes vállalkozások is, de sok esetben a tudás a "cég vezetőjénél" van a probléma pedig az alkalmazottak kezében, akik úgymond "nem igazán állnak a szaktudásuk magaslatán, főleg ha a munkaerő fiatalsága miatt kellően kevés a szakmai gyakorlati tapasztalat!

Természetesen a már ismeretekkel és alapinformációval rendelkező látogatók ezeket az oldalakat elhagyhatják! Sőt akik hajlamosak az otthonukban barkácsolni, és képesnek érzik magukat egy forrasztásra, egy elektromos bekötésre, bilincsek fűrására a falba, jól bánnak a szikével a csavarhuzóval, a fogóval, van rálátásuk egy egy problémás helyzetre, azok bátran nekiállhatnak egy általam vezetett beruházásnak, mivel bíztosítom a teljes folyamat során a szakmai segítséget!


Napkollektorok


A napenergia kinyerhetősége, a különböző kollektor típusok működési elve. A napenergia alkalmazhatóságának körülményei, feltételei. Napkollektorok típusok, napkollektoros alkalmazások, lehetséges problémák, buktatók és ennek előforduló anyagi következményei...

tovább

hőszivattyúk


A hőszivattyúk működési elve. A hőszivattyúk alkalmazhatóságának körülményei, feltételei. Hőszivattyú típusok, hőszivattyús alkalmazások, lehetséges problémák, és buktatóik, ennek előforduló anyagi és jogi következményei...

tovább

A szellőztetési megoldások


Az aktív hővisszanyerés szerepe, megoldások. Gépi szellőztetés, levegővel való fűtés, passzívházak módszerei. Súlyos hibák, és buktatók, mely egy beruházást teljesen tönkre tehet!

tovább

Fosszilis fűtés, vegyes kazán megoldások


Hogyan építsünk meg egy hagyományos vegyes kazán rendszert, hogy a mai kor elvárásainak megfelelően, szabályozott fűtéssel lehessen energia takarékosan működtetni egy komplett fűtési rendszert?Hogyan oldhatóak meg egy nyitott nyomás nélküli kazánrendszer és egy zárt nyomás alatti fűtés rendszer, egy nyomás alatti rendszert igénylő gázkazán rendszer összehangolása költséghatékonyan? mindenféle csap és elzáró állandó nyitogatása és beavatkozása nélkül?

Vegyes kazán fűtési eljárás szabályozott fűtésre, használati meleg-víz előállításra, megújuló energetikai alkalmazások hagyományos berendezésekkel, Szerelési problémák! Energetikai problémák!

tovább

Elektromos energia előállítása és a függőség csökkentése mindig nagy kérdés!


Elektromos energia előállítása, napcellákkal, szélkerékkel egyéb megoldásokkal. Szerelési kérdések, elektromos visszatáplálás a meglévő hálózatra, egyéb felmerülő kérdések

tovább

Használati Meleg víz (HMV) előállítása


Talán a meleg víz téma az ami minden családot érint! Mindig örök kérdés marad hogyan oldjuk meg, mivel csináljuk, milyen módszerek az előnyösebbek, vagy hátrányosabbak?

Használati meleg víz előállítása napkollektorral, hőszivattyúval, fosszilis vegyes tüzeléssel, Meleg víz kérdések, problémák. Legionella veszély alacsony hőmérsékleten. meleg víz visszakeringtetés kérdése, energia hatékonyság. Mennyibe fog ez nekünk kerülni?

tovább