Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Ügyfelek tapasztalatai

Ujhelyi Ferenc, Komárom

 

2013 áprilisban vásároltam egy osztrák faelgázosító kazánt. Az elképzelésem az volt, hogy csak egy nagyon jó szakemberre lehet rábízni a fűtés bekötését.

Olvastam az interneten, hogy a hozzá nem értő központi fűtés szerelők nagyon nagy plusz költségeket, és a fűtés nem megfelelő üzemeléssel járó problémákat okoztak. 

Például: a víz forr a kazánban, de a radiátorok hidegek. Vagy a tágulási tartály pontatlan méretezése stb. 

Ezután itt helyben Komáromban találtam rá Fekete Attila egy régebbi szerelési munkájára. Azonnal tudtam, hogy kivel fogom beszereltetni a kazánt. 

Felvettem Attilával a kapcsolatot, megkerestem otthonában, és a munkák elvégzéséről megállapodtunk ott helyben.

 Legyártott 1 db vezérlőelektronikát, amely vezérli a szoba termosztáton keresztül a lakás fűtését, a puffer tartályt, a használati meleg vizet. Erre az elektromos vezérlésre 5 év garanciát kaptam.

 

A fűtésszerelési munkák május végén elkezdődtek. A szükséges alkatrészek, csövek, idomok összeírása 100% pontos volt. Mellette a visszabontott idomokat amiket még fel lehetett használni, 100%-ig újrahasznosította. Fekete Attila nagyon nagy szakmai tudással rendelkező ember, bátran kijelentem, hogy profi szakember. 


Sok ilyen szerelő kellene!

Begyújtáskor a kazán fűtésköre, a puffer tartály, a használati meleg víz, a vezérlő elektronika mind kifogástalanul működtek.

Aki üzembiztos, és biztonságos kazánt szeretne esetleges áramkimaradás esetén is, és jó hatásfokkal működő központi fűtést szeretne, azoknak ajánlom Fekete Attila szakembert.

 

Az elvégzett profi szerelés megtekinthető egyeztetett időpontban.

Érd.: 06-20/468-3705

UjHelyi Ferenc Nyugdijas