Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Ügyfelek valós elérhető tapasztalatai


Ez az oldal azért született, hogy elérhető referenciákat tudjunk bemutatni. Elkészült rendszerek tulajdonosai nyilatkoznak tapasztalataikról! Megkeresésre szivesen válaszolnak a feltett kérdésekre, és egyeztetés esetén lehetőség nyilik egy személyes megkeresésre is, amennyiben  erre irányuló igény jelentkezik.

Fazekas Zsolt Kelebia


Az elsők között kezdte el az IBC tartályok felhasználást a tulajdonos. Számos és részletes tapasztalat olvasható az általa leadott beszámolóban. 

Sok sok kérdésre talál választ az oldalakon!

tovább

Mahalek József Albertirsa


Sajnos a tulajdonossal akkor ismerkedtem meg, mikor már nagy volt a probléma és az anyagiak is teljesen felhasználódtak. ennek ellenére alapos átgondolással egy igen megváltoztatott rendszer készült el 2012-ben. A beszámolója igen tanulságos!

tovább

Ujhelyi Ferenc Komárom


A tulajdonos faelgázosító kazánt vásárolt egy mosonmagyaróvári kereskedésből használtan. Az egyik már meglévő ügyfelem hozta el hozzám érdeklődőként Ferencet.
A beszélgetést követően pár nap múlva megtörtént a megállapodás! Ferenc tanult, ismeretekkel tisztában lévő szakember, vállalkozó volt nyugdíjas kora előtt.

Azon kivételek közé tartozott, aki tudta mik a fizikai szabályok, milyen lehetőségek adottak, és mik a fizikai korlátok! Megfontolt döntését a mai napig nem bánta meg!

A sors iróniája, hogy a kazánt értékesítő céggel évek óta kapcsolatban vagyok, és sok személy részére adtam segítség nyújtást, beszerelést, és elektromos beüzemelést illetően. Ferencet, mégsem a cég, hanem a saját köreiben történő ismerettség hozta el hozzám!
Ferenc beszámolóját olvashatja az oldalon:
tovább

Dr. Horváth Dávid Leányfalu


A Doktor úr azért keresett meg, mert elismert "helyi szerelő jóvoltából" megfelelő anyagi (költséges alkatrészek alkalmazása) költségek ráfordítása mellett sem működött kielégítően a fűtési rendszere. Olyan alapvető hibákat követtek el a kivitelezés során ami miatt a rendszer, mindamellett hogy nem volt használható gazdaságosan, élet és baleset veszélyes is volt a zárt nyomás alatti rendszer miatt. Nme alkalmazták a kötelezően előirt nyomásvédelmi eszközöket sem méretben, sem megfelelő szerelésben! (az esetlegesen müködésben lévő nyomásszelep akár halálos kimenetelű forrázást okozhatott volna a tulajdonosnak, vagy bármely más családtagjainak.

A rendszerben több olyan hibákat is találtam, (szüntettünk meg) mely a költséges és flesleges alkatréazek vásrlását, és szerelési dijakat növelte, de gépészeti szerepük egyáltalán nem volt!

Dávid beszámolója:

tovább