Kapcsolat

Tel: +36-20/2434732

E-mail: megujulo@geo-solar.net

Skype: megujuloenergia


Referencia Látogatási és személyes konzultációs időpontok:

Hétfőtől péntekig:

9.00 - 11.00     14.00 - 16.00

Szombat és Vasárnap:

9.00 - 11.00     14.00 - 18.00

Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontokban!

Ügyfelek tapasztalatai

Dr. Horváth Dávid, Leányfalu

 
 

2014 őszén ismerkedtem meg Fekete Attila szakemberrel, akit interneten, a honlapja alapján választottam, amely igen meggyőző volt számomra. Már a honlapot áttanulmányozva  gondoltam,  hogy egy nagyon jó szakembert fogok végre találni! Így felvettem vele a kapcsolatot.

Az előzmények nagyon fontosak, mert sajnos egy már meglévő és rosszul működő vegyes tüzelésű központi fűtést kellett átalakítani, amely még egy szezont sem üzemelt végig, és az eddigi fűtésszerelők igen nagy plusz költségeket okoztak, vagyis sajnos én is úgy jártam, mint sokan mások ( szakmai felkészületlenség, rossz bekötések a puffer tartály és kazán között, felesleges alkatrészek beszerelése, stb.)

Miután Attilával felvettem  a kapcsolatot, otthonában tisztáztuk, hogy milyen munkák lennének szükségesek, és nagyon sok szakmai, érdekes információt tudtunk meg tőle a vegyes tüzelésű és egyéb fűtésrendszerek működéséről is.

A megállapodást követően elkészített egy vezérlőelektronikát, amely vezérli a szoba termosztáton át a lakás fűtését, a puffer tartályt, a használati melegvizet, későbbiekben esetleges gázüzemet és napkollektoros rásegítést is. Erre az elektromos vezérlésre 5 év garanciát adott.

A fűtésszerelési munka október közepén indult, amely magában foglalta a visszabontást, a szükséges alkatrészek, szivattyúk, csövek, idomok összeírását, megépítést, hőszigetelést, rendszer tesztüzemét. A visszabontott alkatrészeket, amiket még fel lehetett használni, 100%-ban újra hasznosította.

Az üzem indításakor a vezérlő elektronika, a kazán fűtésköre, a puffer tartály, a használati melegvíz teljesen megbízhatóan, stabilan működtek.

Még később vettünk észre egy-két kisebb dolgot, amelyet jelezve Attilának, ő a megbeszélt időpontban készséggel eljött és megjavított (hálózati vezetékre nyomáscsökkentő beszerelése, kazán biztonsági elfolyó szelepének megtisztítása, radiátorra termosztát felszerelése, két helyen még csöpögést kellett kijavítani).

A fűtésrendszerünk és a használati melegvíz készítés azóta is hibátlanul, megbízhatóan üzemel!

Fekete Attila nagyon nagy szakmai tudással rendelkező, széleskörűen tájékozott, kiváló szakember, akiben 100%-ban meg lehet bízni!

Aki a központi fűtés szerelését most tervezi, vagy esetleges hibásan megtervezett-és kivitelezett rendszert kell átépítenie, bátran kijelenthetem, hogy Attilában profi szakemberre talál!

 

Magamról: Gyermekorvos vagyok, s ebből kifolyólag eléggé terhelt és elfoglalt. 

Kérek minden személyt, hogy lehetőség szerint első alkalommal e-mailben érdeklödjön, tekintettel a rendelési időkre, az esetleges ügyeleti elkötelezettségekre, és a családomra forditott szabadidőmre.

Természetesen telefonon is szivesen rendelkezésre állok, azonban szakmai hivatásom által elfoglaltságom miatt, a lehetséges és legalkalmasabb időpont a kora délutáni, esti órák a legmegfelelőbbek.

Szóbeli referencia: (e-mailben egyeztetett időpontban: 06/ 306576610)

E-mail cimem: dinder2 (kukac) gmail.com (spam kéretlen levelek miatt)